Политическият анализатор Кристиян Шкварек коментира дали Продължаваме промяната и Демократична България са

...
Политическият анализатор Кристиян Шкварек коментира дали Продължаваме промяната и Демократична България са
Коментари Харесай

Това е! Единственият начин за кабинет

Политическият анализатор Кристиян Шкварек разяснява дали  " Продължаваме промяната " и " Демократична България " са способни да прекратят политическата рецесия в страната.

" Има 2/3 партии, които са евроатлантически. Това са ГЕРБ и Движение за права и свободи, и " Демократична България " и " Продължаваме промяната ". Тези обаче 2/3 евроатлантически партии са в революция на практика. Единственият метод за кабинет е по някакъв метод да се случи кабинет сред тях. В условията на войната в Украйна не могат да си разрешат да създадат кабинет, коалирайки се с нещо отвън тези 2/3 евроатлантически консенсус - с Българска социалистическа партия или с " Възраждане ", сподели той. 
-->
От думите му стана ясно, че партиите в последните години изпращат посланията си единствено и само към ядрата си. 

" Първите две политически сили в България сега взимат 500 до 600 хиляди гласа. Само преди 5 години първата мощ взе 1,2 милиона, втората – 1 милион. Това е признак на това, че сега се приказва единствено на ядрата, партиите са се затворили вътре в себе си ", означи още анализаторът, представен от " Фокус ".

" На вътрешно равнище в България е доста мъчно сега да се приказва за политически процеси поради простата причина, че се намираме в една доста тежка политическа рецесия. Тя е украсена в допълнение с още един по-дълбок пласт. В България политическото съвсем отмира, на дневен ред са тези обикновени да речем нападки сред партиите на личностна основа, обвинявания в корупция, злоупотреби. ПП-ДБ не могат да разрешат политическата рецесия в България, те я основават ", съобщи Шкварек.

" Аз не съм чак подобен черноглед - че ние сме най-зле постоянно. Не, не е по този начин. Ние не сме някакъв очевиден образец нито за най-корумпирана страна, нито за страна с най-лошите политици, камо ли за най-лошите гласоподаватели и хора ", счита той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР